• Bulevardul Independentei nr. 23, bl. A3
  • 0761358913

Despre noi


 

   Vanzatorul si cumparatorul sunt clienti pentru o agentie imobiliara, asa ca pentru a incheia cu succes o afacere pentru oricare dintre acestia nu inseamna ca vei dezavantaja pe celalalt.

   Ceea ce am reusit sa facem este sa dezvoltam afacerea pe structura castigului reciproc. Imobiliarele pot fi comparate cu o multime de piese dintr-un puzzle care trebuie puse cap la cap.

   Pentru a realiza acest lucru trebuie sa intelegem de asemenea si pe vanzator si pe cumparator, de aceea este necesar un sistem pe cat de complex pe atat de usor de inteles. Pentru a gasi fie cumparatori, fie vanzatori este nevoie sa te faci cunoscut. Iar serviciile oferite de-a lungul timpului ne-au facut cunoscuti. Sa construim un nume in care clientii sa aiba incredere a fost si este inca foarte dificil.

   Agentia noastra intelege nevoia publicitatii sustinute, muncii in echipa, resurselor umane si relatiilor cu clientii.Comunicarea prin toate mijloacele este un pas extrem de important, si ceea ce agentia Danval Imobiliare a reusit pana acum este ca acolo unde se afla un agent al agentiei noastre increderea este castigata de la prima intalnire. Pentru noi o problema foarte importanta este trimiterea mesajului. Ceea ce am inteles este necesitatea folosirii tuturor mijloacelor de comunicare.

   Obiectivul nostru cheie este cresterea standardelor in tranzactiile imobiliare pe piata braileana, consultand si ajutand  clientul in orice aspect al tranzactionarii proprietatii. Aceasta parte a activitatii se bazeaza pe cunostinte aprofundate ale pietei imobiliare, o buna cunoastere a mediului legislativ si nu in ultimul rand intelegerea nevoii de dezvoltare a pietei. Obiectivul principal este oferirea de informatii pretioase in ceea ce priveste procesul de cumparare si de vanzare prin evaluare imobiliara, asistenta juridica, expertize tehnice si sfaturi in ceea ce priveste tranzactia imobiliara, toate pentru realizarea celei mai bune tranzactii. Noi oferim clientilor nostri toate informatiile asupra tuturor problemelor: segmentele de piata accesibile clientilor , pretul corect pentru proprietatea dumneavoastra , dinamica pietei imobiliare din Braila , tipurile de proprietati cel mai des cautate , termeni si conditii pentru o tranzactie imobiliara .EXPERIENTA IN IMOBILIARE DIN ANUL 2002